Lääkärikeskukset, kauneushoitolat, hyvinvointikeskukset

Exilis Elite - oik. toisen hoitokerran jälkeen

CryoPro jäädytyshoito

DermaLab ihoanalyysi ultraäänellä


  • Dermalab® COMBO on maailman ensimmäinen ihoanalyysi joka käyttää korkean resoluution ultraääniluotausta! Näytöllä voi vertailla "ennen/jälkeen" -mittausten lukemia, ja yhteenvetonäkymä helpottaa suositusten antamista hoitotoimenpiteiksi
  • Exilis Elite™ -kaksoisenergialla muokkaat sekä kasvoja että vartaloa. Exilis Elite käyttää ainutlaatuista synkronoitua ultraääni- ja radiofrekvenssienergiaa ihon uudistamiseen ja kiristämiseen, ryppyjen vähentämiseen ja paikallisten rasvakertymien poistamiseen.
  • Vanquish™ on maailman ensimmäinen keskivartalon muokkaukseen kehitetty menetelmä, joka hoitaa kerralla koko keskivartalon alueen. Hoito kestää vain 30 minuuttia, ja sen aikana sekä vatsa että jenkkakahvat ja kyljet saavat kyytiä!
  • CryoPro® jäädytyshoito nestemäisellä typellä. Euroopan johtava kryokirurgisten laitteiden valmistaja Cortex Technology tarjoaa täydellisen valikoiman laitteita, suuttimia ja varastointisäiliöitä. Jokaisen ihotautilääkärin perustyökalu: esim. rasva- ja varsiluomet, aurinkokeratoosi, syylät, pigmenttiläiskät, keloidit, ksantelasmat ja keratoakantoomat.