CR45i

Teleangiektasiat

CR12i

Suonikohjujen radiotaajuushoito

Suuret pintalaskimorungot, yhdyslaskimot ja sivuhaarat sekä teleangiektasiat

EVRF-laitteella ja sen katetreilla ja neuloilla hoidetaan kaikenlaiset suonikohjut sekä pienet pintasuonet. Laskimon sisäisessä toimenpiteessä hoidettava laskimo koaguloidaan ainutlaatuisella joustavalla katetrilla ultraääniohjauksessa tumesenssipuudutuksen avulla. Katetrin PTFE-pintamateriaali mahdollistaa helpon liikkumisen mutkaisenkin suonen sisällä, ja vain sen pieni elektrodipää kuumenee ja jäähtyy salamannopeasti maksimoiden toimenpiteen turvallisuuden ja kivuttomuuden. EVRF:n tehoa voidaan säätää (1-25W), ja sillä voidaan poistaa myös lähellä ihoa olevat suonet sekä pienemmät (∅ alle 5mm) sivuhaarat ja yhdyslaskimot.

Laskimorungot (∅ 5-20 mm) hoidetaan patentoidulla joustavalla CR45i -katetrilla, jonka elektrodipää on vain 0,5 cm pitkä (∅ 1,9mm), eikä täten aseta rajoituksia hoidettavan suonen pituudelle eikä mutkaisuudelle. Elektrodipää on ruostumatonta terästä ja katetrin ytimessä on teräslanka, joten sekä elektrodipää että koko katetri näkyvät erittäin hyvin ultraäänessä.

Pienemmät yhdyslaskimot, sivuhaarat ja uusiutumat (∅ 1-5mm) hoidetaan erittäin ohuilla ja taipuisilla CR12i ja CR30i -katetreilla. CR30i -katetreilla on myös hoidettu menestyksellä kämmenselän suonia.

Pienimmät teleangiektasiat (∅ <1 mm) kuten luutasuonet, kirsikkaluomet ja hämähäkkiluomet kasvoissa tai jaloissa hoidetaan pinnallisesti K3i ja K6i- Ballet-neuloilla jotka ovat niitä varten suunnitellun "neulakynän" sisällä.

Yhdellä laitteella ja sen eri lisävarusteilla siis hoidetaan montaa eri vaivaa, ja edullisilla ja monipuolisilla katetreilla ja neuloilla säästetään jokaisessa toimenpiteessä selvää rahaa!

EVRF SAPHENA on laskimokirurgian edullisempi laiteversio, jolla käytetään vain CR45i -katetreja. Tämä versio sopii hyvin esim. julkisen terveydenhoidon laitoksille, jotka haluavat keskittyä suurempien (∅ 5-18 mm) suonten poistamiseen, tai käyttävät pienempiin suoniin muita menetelmiä.

EVRF laitetta valmistaa Fcare Systems NV Belgiassa, testausta ja käyttökoulutusta järjestetään Suomessa asiakkaan tarpeiden mukaan. Fcare Systems on ISO 9001 ja ISO 13485 sertifioitu, laitteilla on  luonnollisesti kahden vuoden takuu ja CE -hyväksyntä sekä itse laitteelle että sen katetreille. Fcaren valmistamia laitteita myydään 19 maassa eri puolilla maailmaa.Lisätietoa EVRF-menetelmästä sivuilta EVRF.eu